Els nostres vins

L'amor i la delicadesa a cada gra de raïm

Les Brugueres
Blanc

Garnatxa Blanca

Maceració pel·licular pre-fermentativa. Fermentació a 17o – 18o C. en depòsits d’ acer inoxidable amb les mares durant 5 mesos..

Maridatge amb peix, marisc, carn blanca, formatge, embotits, pasta, arrossos i amanides.

Llegir més

Les Brugueres
Negre

60% Garnatxa Negra i 40% de Syrah

Primera part de la fermentació amb llevat indígena. Criança durant 10 mesos en barriques de roure de 300 litres (70%) i en dipòsits d’acer inoxidable (30%).

Maridatge amb carn blanca i vermella, peix blau i de roca, arrossos, formatges i pasta.

Llegir més

NONA

Garnatxa, Syrah, Merlot

Fermentació/maceració durant 10 dies a temperatura controlada entre 22ºC i 28ºC. Conservació en depòsits d ́acer inoxidable durant 2 mesos. Criança en bótes durant 10 mesos. Posterior criança en ampolla.

Maridatge amb carn vermella, carn blanca, formatge, embotits, plats guisats.

Llegir més

Iugiter

Garnatxa Negra i Samsó

Fermentació a 24ºC- Maceració-fermentació en dipòsits i botes de 600l. a temperatura controlada. Envelliment de 18 mesos en botes de roure francès de diferents mides. Posterior criança en ampolla durant 48 mesos.

Maridatge amb formatge, carn vermella, blanca i de caça, arrossos de carn, guisats.

Llegir més

VOLTONS

Garnatxa Negra i Carinyena

Maceració en fred i fermentació amb les pells. Criança durant 12 mesos en barriques de roure francès i austríac de 500 litres. Criança en celler mínima de 18 mesos.

Maridatge amb formatges, pernil de gla, carn vermella i caça. Un vi molt gastronòmic que, degut a la seva frescor, es pot prendre també fora de menjades.

Llegir més

Antecessor
Les Brugueres

Garnatxa Blanca

Maceració i fermentació amb les pells. Criança durant 18 mesos en barriques de roure de 225 litres i amb tel biològic. Criança de llarg temps en ampolla. Aquest elaboració el fa únic en la seva categoria dins els vins del Priorat.

Llegir més

Primera Vinya
Les Brugueres

Garnatxa Blanca

Primera part de la fermentació amb llevat indígena. Maceració amb les pells durant 48 hores. Fermentació a 15ºC en bótes de 400 litres de roure francès. Conservació i criança amb les lies en la mateixa bóta 9 mesos. Producció limitada de tres bótes.

Llegir més