Els nostres vins

L'amor i la delicadesa a cada gra de raïm

Les Brugueres
Blanc

Garnatxa Blanca

Maceració pel·licular pre-fermentativa. Fermentació a 17o – 18o C. en depòsits d’ acer inoxidable amb les mares durant 5 mesos..

Maridatge amb peix, marisc, carn blanca, formatge, embotits, pasta, arrossos i amanides.

Llegir més

Les Brugueres
Negre

60% Garnatxa Negra i 40% de Syrah

Primera part de la fermentació amb llevat indígena. Criança durant 10 mesos en barriques de roure de 300 litres (70%) i en dipòsits d’acer inoxidable (30%).

Maridatge amb carn blanca i vermella, peix blau i de roca, arrossos, formatges i pasta.

Llegir més

NONA

Garnatxa, Syrah, Merlot

Fermentació/maceració durant 10 dies a temperatura controlada entre 22ºC i 28ºC. Conservació en depòsits d ́acer inoxidable durant 2 mesos. Criança en bótes durant 10 mesos. Posterior criança en ampolla.

Maridatge amb carn vermella, carn blanca, formatge, embotits, plats guisats.

Llegir més

Iugiter

Garnatxa Negra i Samsó

Fermentació a 24ºC- Maceració-fermentació en dipòsits i botes de 600l. a temperatura controlada. Envelliment de 18 mesos en botes de roure francès de diferents mides. Posterior criança en ampolla durant 48 mesos.

Maridatge amb formatge, carn vermella, blanca i de caça, arrossos de carn, guisats.

Llegir més

VOLTONS

Garnatxa Negra i Carinyena

Maceració en fred i fermentació amb les pells. Criança durant 12 mesos en barriques de roure francès i austríac de 500 litres. Criança en celler mínima de 18 mesos.

Maridatge amb formatges, pernil de gla, carn vermella i caça. Un vi molt gastronòmic que, degut a la seva frescor, es pot prendre també fora de menjades.

Llegir més

Antecessor
Les Brugueres

Garnatxa Blanca

Maceració i fermentació amb les pells. Criança durant 18 mesos en barriques de roure de 225 litres i amb tel biològic. Criança de llarg temps en ampolla. Aquest elaboració el fa únic en la seva categoria dins els vins del Priorat.

Llegir més